خرید وام ازدواج
قیمت وام ازدواج
وام ازدواج از آن وامهایی است که مثل شتر بالاخره در هر خانهای میخوابد. فقط باید خوششانس باشید و در زمان مناسب، در جای مناسب باشید و تصمیم مناسب بگیرید! نتیجه این «مناسب»ها میشود وامی با کمترین میزان سود. حالا اگر اوضاع مملکت هم بر وفق مراد باشد، عدد این وام هم با توجه به تورم افزایش مییابد.
از اقدامات دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ میتوان به افزایش ۲۰ میلیونی وام ازدواج اشاره کرد. در سال ۹۷ به هر فرد 15 میلیون وام تعلق میگرفت که این رقم در سال ۹۸ به ۳۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و در سال 99 هم این مبلغ 50 میلیون تومان در نظر گرفته شده. نرخ سود این وام 4 درصد و دوره بازپرداخت آن 84 ماهه است. در این شرایط سخت اقتصادی، این وام میتواند باری کوچک از دوش جوانان در آستانه ازدواج و خانوادههای آنها بردارد.
خرید وام ازدواج
وام ازدواج در سال ۹۹ مبلغ ۵۰ میلیون تومان است. آنطور که نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه به خبرگزاریها گفته این وام برای هر یک از زوجها ۵۰ میلیون تومان تعیین شده است و زوجها میتوانند برای مخارج اولیه زندگی روی ۱۰۰ میلیون تومان حساب کنند.
بر اساس این مصوبه، بانک مرکزی موظف است از محل پسانداز و قرضالحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرضالحسنه ازدواج را به آنهایی که تاریخ عقدشان بعد از یکم فروردین ۹۶ باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکردهاند، پرداخت کند. اگر تاریخ عقد فردی قبل از تاریخ ۱۳۹۶/۱/۱ باشد مشمول وام ۵۰ میلیونی نمیشوند و وام ۳۰ یا ۱۵ میلیونی تومانی به زوج تعلق میگیرد.
مدارک مورد نیاز وام ازدواج
۱- اصل و کپی سند ازدواج.
* فرصت ثبت نام وام ازدواج از تاریخ وقوع عقد تا ۲۴ ماه بعد (۲ سال) است.
۲- اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامههای زوجین.
۳- اصل و کپی شناسنامههای ضامنین .
۴- اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دائم ) زوجین.
۵- اصل و کپی کارت ملی (موقت یا دائم ) ضامن.
۶- کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجین.
۷- کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام.
شرایط ضامن (ضامنین) وام ازدواج
۱- تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای هریک از زوجها، مبلغ پانصد میلیون (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال با دوره بازپرداخت هفت ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است.
۲- بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی میتوانند یارانه پرداختی به اشخاص را به عنوان تضمین در این زمینه بپذیرند.
ثبت نام وام ازدواج
کلیه متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق میباشند، ابتدا باید از طریق سایت ثبت نام کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند که در صورت موفقیت موفقیتآمیز بودن مراحل ثبت نام، یک کد رهگیری ده رقمی که کاملاً محرمانه بوده و مربوط به متقاضی میباشد، به شخص ثبت نام کننده داده میشود.
متقاضیان موظف هستند جهت اطلاع از وضعیت ثبت نام خود و همچنین نام شعبه مربوطه جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به همین سایت مراجعه کرده و در صورتیکه شعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام میگردد، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم مراجعه متقاضیان در زمان تعیین شده، ثبت نام آنهاکان لم یکن تلقی میگردد.
کدام بانک زودتر وام ازدواج میدهد؟
تجربه میگوید در لیست بانکهای ارائه شده از سوی سامانه بانکهای دولتی، یا بانکهایی که تعداد افراد در صف انتظار آنها بیشتر است سریعتر روند اجرایی وام را انجام میدهند. پرداخت وام وابسته به بودجهای است که دولت و بانک مرکزی در اختیار هر بانک میگذارد و رابطه مستقیمی با بزرگی و کوچکی سازمان دارد.
سایت ثبت نام وام ازدواج
متقاضیان وام ازدواج برای ثبت نام باید در سامانه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج به نشانی /https://ve.cbi.ir مراحل ثبت نام را انجام دهند
مراحل ثبت نام وام ازدواج
- مطالعه دقیق شرایط و دستورالعمل اخذ وام ازدواج، قبل از ثبت نام.
- ثبت نام و تکمیل فرم مربوطه از طریق سایت برای هر یک از زوجین به صورت جداگانه.
- دریافت کد رهگیری ۱۰ رقمی.
- مراجعه به سایت پس از تعیین شعبه، جهت اطلاع از شعبه عامل اعطای وام ازدواج.
- توجه: مدت زمانی تعیین شعبه از سوی بانکها با توجه به میزان منابع قرضالحسنه قابل اعطای بانک، مورد اقدام قرار خواهد گرفت.
- مراجعه به شعبه معرفی شده ظرف حداکثر ۱۲ روز کاری، با به همراه داشتن مدارک لازم.
- اتمام مراحل اخذ وام در شعبه مربوطه.
در صورت عدم مراجعه به شعبه مربوطه در مدت زمان تعیین شده، اطلاعات ثبت نامی شما حذف خواهد شد.
متقاضیان دریافت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، پس از پذیرش توسط شعب بانکها، باید حداکثر ظرف مدت ۴۵ روز کاری نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام نمایند و در صورت عدم تکمیل مدارک، نام متقاضی از سامانه مربوطه حذف گردد تا امکان بهرهمندی سایر متقاضیان در صف از تسهیلات مذکور و شفافیت عملکرد بانکها به عمل آید.
قسط وام ازدواج و مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد
- مدت بازپرداخت تسهیلات ۸۴ ماهه با اقساط مساوی بوده و سررسید اولین قسط، یک ماه پس از پرداخت تسهیلات مزبور میباشد.
- نرخ کارمزد تسهیلات قرضالحسنه ازدواج ۴ درصد تعیین میگردد.
مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج
زمان دریافت وام ازدواج ۵۰ میلیون تومانی بسته به میزان نفرات در صف و سیاستهای بانک انتخابی متقاضیان دارد. معمولاً کمتر از ۱ ماه زمان میبرد تا ثبت نام کنندگان به وام خود برسند.
وام ازدواج ایثارگران
ماده ۱- تسهیلات موضوع این دستورالعمل از محل منابع قرضالحسنه بانکهای عامل و به میزان دو برابر تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای افراد عادی پرداخت میشود. یعنی اگر رقم وام سال ۹۹ در برای عروس یا داماد ۵۰ میلیون تومان است با استعلام ایثارگری به ۱۰۰ میلیون تومان میرسد. البته این افزایش دوبرابری فقط مختص یکی از زوجین (فردی که بند ایثارگری دارد) است.
ماده ۲- متقاضی ایثارگری میتواند در سامانه ازدواج ثبت نام نماید که همانند سایر متقاضیان ازدواج، قبلاً از تسهیلات موصوف استفاده نکرده باشد.
ماده ۳- با توجه به ماده (۵۰) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، افراد ایثارگر مشمول، صرفاً شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد میباشند.
ماده ۴- مدت بازپرداخت تسهیلات موصوف، همانند سایر متقاضیان حداکثر ۷ سال (۸۴ ماه) میباشد.
ماده ۵- پرداخت تسهیلات موضوع این دستورالعمل از زمان ابلاغ مصوبه قابل اجرا میباشد.
ماده ۶- رعایت سایر شرایط و ضوابط اعطای تسهیلات قرضالحسنه ازدواج برای این تسهیلات الزامی میباشد.
ماده ۷- در راستای اجرای ماده ۵۰ قانون خدمات رسانی به ایثارگران، و اعطای وام ازدواج به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بر اساس بندهای (ز)، (ح) و (ط) ماده ۱ دستورالعمل قانون خدمات رسانی به ایثارگران، درصورتی که استعلام وضعیت مشمولین مذکور در سامانه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج جهت بهرهمندی آنان از تسهیلات موصوف از طریق وب سرویس میان این بانک و بنیاد شهید (برای ازدواج دوم و در صورتیکه متقاضی در ازدواج قبلی از تسهیلات قرضالحسنه ازدواج بهره مند نگردیده باشد) مثبت درج گردد، مورد اقدام قرار میگیرد:
خانواده شاهد: خانوادههای معظمی که در راه اعتلای اهداف عالیه انقلاب اسلامی و مبارزه با دشمنان انقلاب یکی از اعضای خانوادهشان (پدر، مادر، همسر، فرزند) شهید یا مفقودالاثر یا اسیر شده باشد.
خانواده ایثارگران: خانوادههای جانبازان و آزادگان که شامل همسر، فرزند و والدین آنها میشود.
در صورت فوت جانبازان و آزادگان مشمول این قانون، خدمات و امتیازات مربوط، به خانواده تحت تکفل آنان تعلق میگیرد.